Styled Branding Story

Visuele verhalen vertellen en daarmee jouw brand (mega) boosten vind ik het leukste wat er is! Met mijn branding- en communicatie achtergrond help ik om jouw business krachtig neer te zetten.

Hoe? Geen snelle fotoshoot, maar een uitgebreid styled branding traject. Samen kijken wij naar jou, jouw brand en jouw ideale klant. Aan de hand van een vragenlijst en een strategie call schrijf ik een conceptplan en creëer ik een mood board. Ik zoek een passende locatie en zorg dat jij van top tot teen wordt gestyled (hierbij heb jij toegang tot mijn ge-wel-dige client closet!). Zo creëren we nonchalante maar stylish foto's die perfect passen bij jouw brand.

Dit traject is voor stylish, high-end en sophisticated vrouwen die zichzelf willen onderscheiden. Ondernemers, freelancers en influencers die er klaar voor zijn om hun (personal) brand aan de wereld te laten zien.

So. Are you ready to skyrocket your brand?

Styled Branding Package

Branding vragenlijst

Een uitgebreide vragenlijst om jou, jouw brand en jouw ideale klant onder een vergrootglas te leggen.

Strategie call

Een strategie call van ongeveer 30 minuten. We bespreken jouw personal brand aan de hand van de vragenlijst en jouw mood board.

Concept plan

Het concept plan bestaat uit het doel van de shoot, mood board, shotlist en checklist.

Styling

Een styling video call om ervoor te zorgen dat jij er geweldig uitziet. Jouw outfits zijn een combinatie van eigen kleding, mijn client closet en eventueel een aantal nieuwe items. (Een gratis personal shopping service is dus included!)

Locatie

Indien gewenst regel ik een prachtige en unieke locatie, die perfect past bij jouw brand.

Halve shoot dag van 4 uur

Mogelijk op meerdere locaties. Uitbereiding tot 6 uur mogelijk!

Instagram reels

Bonus: ik maak een Instagram reels voor jou. Extra leuk materiaal voor op the gram!

50 foto's

Je mag 50 foto's uit de voorselectie uitzoeken.

€695

(ex btw, reis- en locatiekosten)

'Why aren't they starting? Fear. But the difference between you and I and anyone else who has followed through is that we're more afraid of what life would be like if we don't try.' - Tony Robbins
Package deal

Styled branding shoot + haar en visagie

All out? Yes! Je krijgt van mij een flinke korting op haar en visagie als je dit in als pakket boekt.

€785

(ex btw, reis- en locatiekosten)

Ink Splatters 18.png
Ink Splatters 10.png
DSC_1041-2.jpg

Vind je het spannend? Heb je moeite met jouw huidige brand identity te omschrijven? Of gewoon een vraag? Stel ze gerust! Je mag mijn contactformulier invullen of een mailtje sturen naar info@sophiebelphotography.com