Commercial& Other

Mijn focus ligt op commerciële fotografie binnen lifestyle branche. Door mijn communicatie- en branding achtergrond weet ik precies hoe ik jouw brand moet doorvertalen op beeld. Daarbij ben ik gespecialiseerd in interieurfotografie, content creatie en redactionele fotografie. Zo leg ik graag high end interior design projecten vast, schiet ik lifestyle campagnes, creëer ik content voor social media en websites en schiet ik lifestyle portretten voor redactionele doeleinden.

 

Uiteraard is dit een kleine greep uit wat ik doe en wat mogelijk is. Voor alle commerciële aanvragen mag je een mailtje sturen naar info@sophiebelphotography.com

Interieurfotograaf

Ik heb een onwijze passie voor interieur en vind het geweldig om high end interieur vast te leggen. Zo leg ik onder andere projecten van interieurontwerpers of interieurarchitecten vast en fotografeer ik showrooms van interieurwinkels. Maar interieurfotografie gaat nog veel verder! Zo fotografeer ik ook graag het interieur van horeca of winkels voor onder andere social media gebruik. Dit is vaak een mix tussen sfeerfotografie en interieurfotografie.

Content Creatie

Een beeldbank creëren voor brands of ondernemers vind ik mega leuk om te doen. Samen brainstormen we over het soort content dat we samen gaan maken. Dit is vaak een mix van interieurfotografie, sfeerfotografie, productfotografie en portretten.

Voor puur (branding) portretten verwijs ik je graag naar deze pagina.

Redactionele Fotografie

Regelmatig doe ik ook redactioneel werk. Denk aan lifestyle fotografie voor bij een interview, interieurfotografie of portretten voor columns. Tijdschriften waarmee ik heb gewerkt zijn onder andere Ouders van Nu, Flair en CFO Magazine.

Reisfotograaf

Tot slot heb ik een onwijze passie voor reisfotografie. Het kan ook bijna niet anders als parttime stewardess, parttime fotograaf. Geen bestemming is te gek. Benieuwd wat mogelijk is en waar op de wereld ik mij aankomende maand bevind? Stuur gerust een mailtje.